ImageDescription

Foredrag

Foredrag holdes rundt omkring i landet om temaer indenfor området efterfødselsreaktion for forskellige faggrupper, som arbejder med den gravide og nybagte familie (pædagoger, sundhedsplejersker, personale på føde- og barselsgang, afspændingspædagoger mv.).

Foredraget bygger på de erfaringer, vi igennem mere end 15 år har fået gennem vores arbejde med terapi - dels i grupper og dels i individuel terapi og undervisning indenfor området. Foredraget holdes af psykoterapeut og jordemoder Susanne Brønnum og psykoterapeut Anne-Clari Vetö.
Varighed: 2 - 3 timer.

Foredraget kan modereres, så det tager hensyn til specielle ønsker om information.

Ring og aftal dato og tidspunkt hos Susanne Brønnum: 26 14 49 89 eller Anne-Clari Vetö: 20 30 57 59 - se nærmere nedenfor.


Om oplægsholderne

 

Psykoterapeut & jordemoder Susanne Rose Brønnum

Susanne Rose Brønnum, Uddannet jordemoder i -87. Organisk Psykoterapeut. Supervisoruddannet hos Susanne Bang, og Biologisk Chok/ Traumebehandling ved Skolen for Psykosomatik. Har arbejdet med terapi, supervision og personlig udvikling af bl.a. jordemødre, sundhedsplejersker og andet sundhedspersonale siden -96.
Afholder desuden kurser i personlig vækst og personaletræning i den private sektor og offentlige institutioner.
Jeg har været tilknyttet GAIA-instituttet som terapeut siden år 2000, både som mødregruppeleder samt individual - og parterapeut.
Er herfra godkendt som specialist og supervisor.
Master i Voksnes læring og Kompetenceudvikling ved DPU, Aarhus Universitet.
Masterspeciale August 2013:
“Er det lykken at blive mor? En undersøgelse af Kvinders psykiske reaktioner og mulighed for at udvikle personlige kompetencer i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.” Link til dansk summary.
Nærmere oplysninger om pris og andre praktiske forhold :
Send E-mail: kontakt@susanne-broennum.dk eller ring på tlf.: 26 14 49 89.

 

Anne-Clari

Anne-Clari Vetö, 4-årig psykoterapeutisk uddannelse fra GAIA-Instituttet. Efteruddannelse i chok-traumebehandling på Bodynamic International.
Specialisering inden for kommunikation og konflikthåndtering på bl.a. Det Danske Imago Institut.
Certificeret hypnoterapeut fra The Wellness Institute.
Autoriseret af GAIA-Instituttet som specialist i behandling af efterfødselsreaktioner.
Har selv gennemlevet en hårdnakket efterfødselsreaktion for mange år siden. Kom i prof. behandling på GAIA-Instituttet og blev rask.
Tilbyder samtale- og/eller krops terapi, efter behov – individuel terapi, mødregrupper, parterapi.
Via samtale får du mulighed for at sætte ord på dine tanker, følelser og problemstillinger. Udover samtale kan kropsøvelser inddrages, og derved kan der arbejdes med samspillet mellem krop og følelser. Ved at få sat ord på de dybereliggende følelser kan du finde indsigt og styrke til at komme igennem kriser og til at handle og udvikle dig som menneske. Det er muligt at bearbejde en efterfødselsreaktion og få det godt igen. Jeg følger dig gerne på vej.
Se endvidere: www.clari.dk for uddybende oplysninger.

Send E-mail: anne@clari.dk eller ring på tlf.: 20 30 57 59