ImageDescription

Kropsterapi

Kropsterapeut Malika Pattey

København N. og Frederiksberg

Manuvision Kropsterapeut og træner, Malika Pattey

Manuvsion Huset Frb.
Bernhard Bangs Allé 25, 2. sal
2000 Frederiksberg Se kort samt Rejseplanen

Tlf. 40 97 62 93

E-mail: maerkbarkrop@gmail.com
www.maerkbarkrop.dk

Uddannet Manuvision Kropsterapeut  og træner
Mor til Rosa Alba

Manuvision betyder ”at Se med Hænderne”.
Jeg er uddannet i at se dine spændinger i kroppen og forløse dem med mine hænder.

Det er på baggrund af min egen fødselsoplevelse og tiden efter, at jeg har fået øjnene op for, hvor smertefuldt det kan være at blive mor eller far. Starten på den nye tilværelse er en særligt sårbar tid for hele familien. Dette nye eksistentielle ståsted kan give anledning til en lang række følelsesmæssige reaktioner, både af den kærlige slags og samtidig være en katalysator for gamle ubearbejdede følelser.

Min tilgang til de svære og ubearbejdede følelser er at tage udgangspunkt i kroppen og lade den tale. Kroppen er den, vi oplever vores liv igennem på godt og ondt. Den husker alt det, vores bevidsthed ofte gerne vil glemme og fortrænge.
Om det viser sig som en efterfødselsreaktion, fødselsdepression, angst, ondt i ryggen eller hovedpine, så udtrykker og fortæller kroppen, at der er noget, den længes efter at få forløst for at genvinde balance.
Vi er vores krop - og den lyver aldrig.

I min terapi tager jeg udgangspunkt i dig og din fødselsoplevelse, samt de følelsesmæssige spændinger fødslen kan have været med til at vække. Sammen kan vi gå dybere og berøre andre emner, der kan blokere for et frit liv i kroppen.

Pris: 1 time   kr. 850,00
       1,5 time kr. 1.100,00
Jeg tilbyder også efterfødselstræning og har hold kun for kvinder.