ImageDescription

Parterapi 

København K.
Anne-Clari Vetö
Imago parterapeut, psykoterapeut
Anne-Clari

Ahlefeldtsgade 18, 1.th. - (Lige ved Nørreport)
1359 København K.
Tlf.: 20 30 57 59
Web: www.clari.dk
E-mail: anne@clari.dk

Se kort samt Rejseplanen


Certificeret Imago parterapeut fra Det Danske Imago Institut, 2-årig parterapeutisk uddannelse
Uddannet facilitator inden for kommunikation og konflikthåndtering fra cand.psych. Mike Osgood
Efteruddannelser i kognitiv og narrativ terapi med henblik på at skabe nye anerkendende fortællinger som støtte i parforholdet
4-årig psykoterapeutisk uddannelse
3-årig efteruddannelse i chok-traumebehandling
Endvidere uddannet int. certificeret ICC coach og mindfulness instruktør
Certificeret af Det Danske Imago Institut som Imago parterapeut
Autoriseret af GAIA-Instituttet som specialist i behandling af efterfødselsreaktioner, individuelt og par

Mere end 16 års erfaring inden for individuel terapi, gruppe- og parterapi.

LYT • BLIV HØRT • SKAB KONTAKT => løs det, der opleves uløseligt

Parterapi er et tilbud til jer, der ønsker at arbejde seriøst og målrettet med de daglige og mere fundamentale udfordringer i parforholdet - jer, der gennem en mere bevidst proces ønsker at udvikle en relation, der bygger på et mere realistisk billede af hinanden.

Der sættes fokus på 
∙ kommunikation
∙ kontakt
∙ nærvær
∙ tilknytning
∙ jeres evne til at give og modtage

Hensigten er, at I som par opnår et sjovere, dybere og mere inderligt forhold til hinanden.

Teoretisk bygger den parterapeutiske form på Imago, der som mål har at lytte, blive lyttet til og få skabt kontakt med hinanden ved hjælp af indføling, empati, forståelse og nysgerrighed.

Når jeg skal lytte, behøver jeg ikke gå i forsvar, men kan bare lytte til den andens version af verden. Når vi er uenige, kan jeg vælge at kigge på mig selv og gøre mit til at rumme uenigheden, uden at tænke på, hvad jeg nu selv skal sige for at få mit eget igennem.

Når jeg viser forståelse og nysgerrighed over for min partner, bliver det lettere for min partner at gøre det samme over for mig. Når jeg forstår, hvorfor der nogle gange opstår magtkampe i stedet for kærlighed og forståelse, bliver det lettere for mig at slippe magtkampene og når jeg får redskaber til at slippe dem, bliver det så meget dejligere at kunne få kærligheden til at gro og derigennem få det varme, kærlige parforhold, jeg drømmer om.
Uden lytning, forståelse og kontakt, ingen tryghed, og dermed vil kærligheden have svære vilkår. Derfor ligger fokus på denne del, så I, ved hjælp af de præsenterede redskaber, kan få et dybere og mere kærligt, mere trygt parforhold, hvor I bliver gode til at acceptere uenighed - uden at skulle lave om på hinanden.

Jeg kan udtrykke ønsker til min partner. Jeg kan udtrykke, hvad noget gør ved mig og hvorfor det rammer mig. Jeg kan håbe, jeg derigennem kan vække empati og forståelse hos min partner, så vedkommende ser mig, lytter efter det jeg forsøger at udtrykke og ønsker at gøre mig godt - og vi sammen kan finde gode løsninger på vores uenigheder.

Pris pr. session à 1,5 time er kr. 1.610,-
Pris pr. session à 2 timer er kr. 1.910,-


Roskilde
Psykoterapeut, MPF, aut. jordemoder Susanne Rose Brønnum

Sankt Ols Gade 22, 1.sal
Susanne 4000 Roskilde
Tlf.: 26 14 49 89
Email: kontakt@susanne-broennum.dk
www.susanne-broennum.dk

Se kort samt Rejseplanen

Overenskomst med Sygeforsikringen ”Danmark”


Autoriseret af GAIA-Instituttet som specialist i behandling af efterfødselsreaktioner.
Uddannet jordemoder siden 1987. Psykoterapeut fra D.I.G. Efteruddannet i chok/traumebehandling efter fødsler og i sorg/krise reaktioner. 
Har de sidste 17 år arbejdet med individuel terapi, parterapi og mødregrupper.

Pris pr. konsultation: 1,5 time kr. 1.200,-

Mine særlige interesseområder:
Gravide, kvinder der er bange for at føde og kvinder der har det svært efter fødslen.
Kvinder som er ufrivilligt barnløse, i fertilitetsbehandling, eller som har født efter at have været i fertilitetsbehandling. Det er min erfaring at de ofte har særlige behov.
Kvinder der har født for tidligt (præmature børn). Det er ligeledes en gruppe der ofte har særlige behov.
Mænd der får efterfødselsreaktioner.  Jeg holder supervision for sundhedspersonale (fx jordemødre og sundhedsplejersker) og underviser i mange faggrupper indenfor emnet efterfødselsreaktioner.
Master i Voksnes læring og Kompetenceudvikling ved DPU, Aarhus Universitet.
Masterspeciale August 2013:
“Er det lykken at blive mor? En undersøgelse af Kvinders psykiske reaktioner og mulighed for at udvikle personlige kompetencer i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.”

 

Ry
Psykoterapeut, MPF*, Birgitte AmtrupBirgitte Amtrup
Relationsfokuseret Parterapeut

Brunhøjvej 8, 1. th.
8680 Ry
Tlf. 20 70 04 12
E-mail: ba@birgitteamtrup.dk
Hjemmeside: www.birgitteamtrup.dk
Se kort samt Rejseplanen

Efteruddannet parterapeut ved Dansk Parterapeutisk Institut. Desuden 5-årig uddannelse som individuel – og gruppeterapeut ved Institut for Gestaltanalyse. Efteruddannelse i Kybernetisk Psykologi ved Ole Vedfelt. Sandplayterapeut, uddannet ved Lisbet Myers. Autoriseret af GAIA-Instituttet som specialist i behandling af efterfødselsreaktioner, individuelt og par

Grunduddannet som Sundhedsplejerske.

Relationsfokuseret parterapi læner sig teoretisk og praktisk op ad Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) og Imagoterapi. Metoden støtter jer som par i at få løst op for frustrationer og konflikter og igangsætte en udviklingsproces hen imod at forstå den andens adfærd, samt være i en mere tryg, givende voksen tilknytning, som kan udvikle og styrke jer begge i relationen.

I Relationsfokuseret parterapi findes der ingen skurk. Jeres mønster er den egentlige skurk. I parterapien vil der være fokus på hvordan I hvirvles ind i en følelse af fastlåshed og automatreaktioner og med at løsne op. I parterapien skal du indstille dig på at lære både din partner og dig selv at kende på et dybere plan. Det handler ikke om at fordele sol og vind lige. Det handler om at arbejde med det, der sker i mellemrummet imellem jer, og det er et af de mest potente redskaber til forandring i parforhold.

I perioder kan man leve under stort pres med små børn, sygdom, stor arbejdsbyrde osv. Og undertiden kan ydre belastninger true med at tage livet af selv det mest velfungerende parforhold. I parterapien bliver der mulighed for at fokusere på jeres belastninger og få en ny dialog om, hvordan I støtter hinanden i svære tider, så I bliver et team mod de vilkår, der presser jer.

DET ER IKKE ET PROBLEM I SIG SELV; AT I ER FORSKELLIGE. DET ER ET PROBLEM NÅR I MISTER TOLERANCEN FOR, AT I ER FORSKELLIGE.

Pris pr. session á 11/2 time : 1300 kr.